intranet Sunion

sunionTV


Cartipàs


Unportal


Segueix-nos al Facebook


Segueix-nos al Twitter


aec


Av. de la República Argentina, 85-89
08023 Barcelona
Tel. 93 405 12 24 | Fax. 93 405 16 37
escola@sunion.cat

Actualitat

Albert Sánchez Piñol a Súnion

albert sanchez a súnion


 

Eleccions per a la renovació del Consell Escolar

El Consell Escolar és l’òrgan de participació de la comunitat educativa en el govern de l’Escola. 


Com és prescriptiu, cada dos anys s’ha de procedir a la renovació de la meitat dels membres representants del professorat, de l’alumnat i dels pares i mares dels alumnes i de la plaça vacant del representant del personal d’administració i serveis.


El procés electoral per renovar els membres del Consell Escolar ve establert per la Resolució ENS/2475/2012, de 25 d'octubre, del Departament d’Ensenyament.


La condició de membre electe del Consell Escolar s’adquireix per quatre anys. Per aquesta raó, els alumnes candidats a ser escollits com a membres del Consell Escolar han de ser d’ESO. No obstant, el cens electoral està format per tot l’alumnat de l’Escola.

 

Igualment, els candidats a representar els pares i mares han de ser pares/mares d’alumnes d’ESO. Tanmateix, el cens electoral d’aquest sector és format pels pares/mares de tot l’alumnat de l’Escola.Formulari per a la presentació de candidats dels pares i mares

Formulari per a la presentació de candidats dels alumnes 

Jove, informa’t i participa (JIP)

Aquest curs 2014-2015, cada dilluns a mig matí a l’hora del temps lliure, al fòrum o a les seves rodalies, hi haurà un PUNT JIP. Es tracta d’un espai que posa a l’abast dels nois i noies de Súnion tot un seguit de recursos informatius d’interès així com un conjunt de propostes que promouen la participació juvenil.

 

La persona que atén aquest servei es Laia Clua.


jipEl PUNT JIP és una iniciativa de la Regidoria d’Adolescència i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona.

 


   

ESCOLA OBERTA. Cicle de conferències sobre el Renaixement


Súnion Escola Oberta és el cicle de conferències organitzat pels professors de l'escola. Amb un període històric com a fil conductor, el curs proposa un seguit de xerrades de diferents àmbits del coneixement.

Enguany, i després del Món Clàssic i l'Edat Mitjana, és el torn del Renaixement. A continuació, podeu veure el programa amb el títol i els dies de les conferències.

Us hi esperem amb el desig de compartir amb vosaltres el saber d’aquells que van marcar una fita cultural d’arrels clàssiques i d’extraordinàries dimensions. 

Moltes gràcies 


Renaixement

 

Servei de menjador: menús del mes de novembre


ABONATS AL SERVEI DE MENJADOR / CARMANYOLA


  Heu d’imprimir el carnet (feu-ne diverses còpies) a la intranet, mòdul menjador

http://intranet.sunion.net


          O bé, podeu utilitzar el carnet a través del mòbil

http://menjador.sunion.net